Basisschool De Schalm - Steyl
MENU

Jaarlijks vinden er binnen Tegelen en Steyl ouderavonden en/of vaste kijkmomenten op de verschillende scholen plaats. Op deze momenten kunt u de school in bedrijf zien en de sfeer proeven. Na deze kijkmomenten is er een vast aanmeldmoment.

 

Het inloopmoment op de Schalm gaat dit jaar niet door wegens de landelijke richtlijnen in verband met Corona. 

 

Om u toch informatie te kunnen verstrekken over de Schalm, kunt u hier een informatiefilmpje bekijken over onze visie en het onderwijs op onze school.

We hebben tevens een impressie gemaakt van het onderwijs aan het jonge kind op de Schalm. Dit filmpje is hier te bekijken.

Leuk om te zien waar uw kind gaat starten als het vier jaar wordt!

Het is erg belangrijk om uw zoon/dochter in januari aan te melden voor de basisschool als uw kind in schooljaar 2022-2023 vier jaar oud wordt (geboren tussen 01-08-2018 en 31-07-2019). Wij kunnen dan een inschatting maken van het aantal leerlingen dat in schooljaar 2022-2023 instroomt en daar personeel op inplannen. Meldt u later aan, dan kan er mogelijk sprake zijn van een wachtlijst, als de groepen te groot dreigen te worden.

 

Dinsdag 18 januari 2022  is de vaste centrale aanmelddag voor alle scholen in gemeente Venlo.

Mocht u al zeker weten dat de Schalm de school voor uw zoon of dochter is, dan kunt u hier het vooraanmeldingsformulier vinden.

Dit formulier kunt u ingevuld en ondertekend mailen naar: info@schalm.kerobei.nl

U kunt op 18 januari ook een vooraanmeldformulier afhalen bij onze school. Er zal tijdens schooltijden bij de voordeur een tafeltje staan waarop u de aanmeldformulieren kunt vinden. Zo kunt u de formulieren thuis op uw gemak invullen. Heeft u de formulieren ingevuld en ondertekend, dan kunt u ze in de brievenbus doen, of mailen naar info@schalm.kerobei.nl 

 

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Lisette Huinck (directeur). Zij is te bereiken op telefoonnummer:  077-3732875, of u kunt haar mailen lisette.huinck@kerobei.nl